Vaak begrijpen vrouwen geen mannen – hun gedachten, reacties, acties. En beledigd. De reden is echter niet dat het sterke gender bewust op zoek is om ons pijn te doen. Alleen mannen hebben een aantal dingen.

Constante kritiek op haar man – een zekere manier om het gezin te vernietigen.

Vrouw.Ru gevraagd om commentaar te geven op Moscow-psycholoog Nina Smirnov enkele typische situaties.

«Ik kan de oorzaak van mannelijke koppigheid niet begrijpen. Ik ben erg boos op de natuur, ik denk snel. Echtgenoot is een gedetailleerde man om in het probleem te verdiepen, hij heeft tijd nodig. Maar wanneer ik hem voorstel – de weg op een onbekende plaats of op de juiste manier op internet, – begint hij geïrriteerd te zijn en alles op zijn eigen manier te doen. Dan blijkt dat de rechten precies mij waren. Maar de man herkent het nooit». (Alice)

– Waarschijnlijk niet, je bent constant beledigd door mijn man. Suggereert hem hoe te doen, je geeft hem dus om dat te begrijpen zonder dat je geen uitweg zou vinden. Op dat moment denkt hij: «Als ze gelooft dat ik niet met dergelijke kleinigheden kan omgaan, hoe ze me haar leven kan vertrouwen?» En concludeert dat je er niet van houdt, maar weef met hem om andere redenen: vanwege het geld, vanwege de status van een getrouwde vrouw, vanwege het kind.

Misschien elke keer dat je hem adviseert hoe je een spijker moet scoren, ontwikkelt hij niet al deze keten van gedachten in zijn hoofd, maar de agressieve reactie wordt hiermee veroorzaakt. Daarom, als je de wereld in het gezin wilt houden, geef de wens op om haar man te bekritiseren. Train je geduld en interfereer niet totdat hij zelf om hulp vraagt.

«Als er ruziejes in ons gezin zijn, debatteert de man tot de laatste, realiseert zelfs dat kamagra 100 mg hij niet goed is. Ik heb soms nog steeds het idee dat hij een sadist is. Totdat ik me tot tranen breng, zal ik niet kalmeren. Maar zelfs zien dat ik huilde, het troost me niet, vraagt ​​niet om vergeving. Integendeel, zegt allerlei soorten nastiness: «Laat maar zitten!», «Laat maar!» Ik ben nog steeds meer algemeen». (Lyudmila P.)

– Ja, dat kan het begrijpen. Zijn nalatige zinnen, mijn man vermeldt je gevoelens, maakt duidelijk dat hij het niet uitmaakt van je Chagrin. In feite is het dat niet. In het herenmedium klinken dergelijke replica’s als een vriendelijke ondersteuning. Dit zeggen, hij probeert je terug te brengen. De man hangt niet af van de brutale woorden als wij, en het is hem niet duidelijk dat het wond niet eens wat het zegt, maar hoe.

Ja, hij betoogt tot de laatste, want wanneer vertegenwoordigers van zware seks de uitdaging voelen van de andere persoon, vergeten ze alles: dat voor hem een ​​vrouw, en de geliefde die ze boos is. Al zijn aandacht is geconcentreerd op zijn eigen recht. Tegelijkertijd gebruikt het vaak het principe: «Beste verdediging is aanval». En gaat naar de aanval.

Als een vrouw zich van zijn scherpte

erectiepillen bestellen

begint te verdedigen, waarneemt hij het als onenigheid met zijn standpunt en versterkt «argumenten». Dus probeer niet om geschillen en vermijd situaties veroorzaken wanneer een man je kunt tekenen in een discussie. Denk of het is fundamenteel wat hij dringt aan op? Misschien makkelijker om in te stemmen en hun zenuwen te sparen?

«Man heeft nu problemen op het werk. Ik wil hem te helpen: Ik probeer in de avonduren «praten» hem zo, dat hij deelde met me, vertelde over alles. Maar hij is alleen maar boos. Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe?» (Larisa)

– Laat je man alleen, wat hij is, blijkbaar alleen maar dromen. Tijdens de stress gebruikt de man het rechter halfrond verantwoordelijk voor de logica en zet het links uit, het antwoord is voor het gesprek en de hoorzitting. Ze weten niet hoe ze kunnen zoeken naar een uitweg en praten of luisteren. Het enige handige dat je kunt doen is mijn man aanbieden: «Als je wilt praten, ben ik altijd klaar om naar je te luisteren». Maar vertel me maar één keer. En behandel uw bedrijf.

Wanneer hij uiteindelijk zijn probleem beslist, zal een goed humeur naar hem terugkeren en de wens om met je te praten. Bij mannen die stil dragen, is er een voordeel. Ze zijn in hun gedachten worden gefokt langs verschillende kanten van zijn geliefde vrouw en gevulde problemen. En dan wanneer de beslissing wordt gevonden, wordt u niet geassocieerd met zijn ervaringen uit het verleden

«De jongeman nodigde me uit bij de film. Ik begrijp het goed in de kunst, dus nadat de sessie deze film in de pluis en stof brak. En dat was daarvoor. Maar een man was beledigd en noemde me niet langer. Ik begrijp het niet, ik heb hem niet bekritiseerd» (Ekaterina)

– In feite is alles eenvoudig: een man heeft een gevoel van verantwoordelijkheid voor alles wat hij doet voor zijn vrouw, en zelfs voor haar humeur. Als je de film niet leuk vond, die hij je uitnodigde, dan denkt hij dat je het een onwetende beschouwt. EN «Drijvend en stof» Cinema die je hem net hebt gegeven om het te begrijpen. Dus voor de toekomst: probeer niet te bekritiseren wat een man voor je maakt.

Zijn geschenken, uitnodigingen waarnemen altijd vreugdevol. (Dan pas je zijn smaak voorzichtig aan.) Anders selecteer je elk verlangen om iets aangenaams voor je en downs te doen. Vier vaker onduidelijke en zelfs kleine dingen waar je van houdt in je man, en het zal hem inspireren naar nieuwe prestaties.

«Adviseren wat te doen met de luiheid van mannen? In het weekend draai ik me als een eekhoorn in het wiel. En de man ligt op de bank, door op de tv te klikken met een tv. Zet mijn oproepen aan om een ​​emmer te maken, veeg het stof af, zorg voor mijn zoon of reageert niet of slingert zo lang dat ik het allemaal beter zal maken. Maar tenslotte moet ik een vrije dag hebben, toch?» (Elina)

– Natuurlijk moet je ook ontspannen. Maar je neemt mijn man niet op met de bank. Sommigen zouden geldig zijn voor uw vereisten, een man zal deze niet vervullen als ze worden uitgedrukt in een besteltoon. Als u wilt dat een man om u te helpen, vraag hem over kort en in het bijzonder, en een kalme toon. Je kunt en redelijke doorzettingsvermogen tonen, maar gewoon niet in een commandant worden. En vergeet niet om zelfs te bedaren voor de kleine dingen die hij voor jou doet.

Het is beter als de echtgenoot duidelijk weet welke functies het thuis zou moeten doen zonder herinneringen. Laat zijn plicht worden gebracht naar de huisproducten en het stofzuigende appartement. Het maakt het voor hem gemakkelijker dan om stof van het beeldje te wassen.

«Hoe laat haar man meer geld naar het huis brengen? Het leven wordt nu elke dag duurder. Bovendien zijn er een massa verleidingen geweest: koop een huisje, maak een renovatie in het appartement, koop mooie kleding. Maar mijn trouw geeft helemaal niet voor. Gedurende drie jaar, dat we samen leven, vroeg hij de baas niet om een ​​salaris aan hem toe te voegen, probeerde geen extra werk te vinden. Echtgenoot begrijpt niet wat hij niet alleen over zichzelf moet denken, maar ook over het gezin». (Jachthaven)

– Wat voor de hand lijkt dat je misschien niet zo bent voor je man. Je wilt je leven versieren. En hij heeft het nodig? Misschien droomt je man van een goede auto en reist je naar andere landen? Zal hij dan op het werk worden gedood, zodat je een lieve bontjas of antieke kast koopt? Probeer eerst erachter te komen dat voor je man de personificatie van een goed leven is? En is het mogelijk om een ​​compromis tussen uw ideeën te vinden?

Bovendien let op hoe u geschenken van hem neemt. Als u het als een eerbetoon beschouwt, kan de echtgenoot beslissen dat het slechts een middel is om geld te ontvangen. En dan heeft hij geen stimulans om te verdienen. Laat je man zien dat hij het feit zal winnen dat je financiële positie ten goede zal veranderen.

Waarom zijn mannen beledigd door vrouwen en vrouwen op mannen