MAART 2023
Woensdag 1/3: Kipfilet met wortelen en erwten en aardappelen
Donderdag 2/3: Gebakken balletjes met kriekskes en krielaardappeltjes
Vrijdag 3/3
– Tongrolletjes met garnaaltjes preipuree (€ 13,50)
– Braadworst met preipuree
Zaterdag 4/3: Witloof in de oven met puree
Zondag 5/3: Lasagne bolognaise
Maandag 6/3: Vol au vent met puree
Dinsdag 7/3: Chipolata met spinaziepuree
Woensdag 8/3: Varkensgebraad met snijbonen en aardappelen
Donderdag 9/3: Rijst met kipfilet in currysaus en ananas
Vrijdag 10/3
– Gebakken zalmfilet met broccolipuree (€ 13,50)
– Hamburger met broccolipuree
Zaterdag 11/3: Blinde vink met savooipuree
Zondag 12/3: Spaghetti
Maandag 13/3: Zelfbereide paardenworsten met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 14/3: Gehaktburger met spruitenpuree
Woensdag 15/3: Schnitzel met schorseneren in witte saus en aardappelen
Donderdag 16/3: Kippenchipolata met snijbonen met aardappelen
Vrijdag 17/3
– Ovenpannetje met kabeljauw met puree(€ 13,50)
– Macaroni met kaas en hesp
Zaterdag 18/3: Kipfilet met peperroomsaus perzik en krielaardappeltjes
Zondag 19/3: Pensen met rode kool met aardappelen
Maandag 20/3: Balletjes in tomatensaus met puree
Dinsdag 21/3: Hamburger met preipuree
Woensdag 22/3: Cordon bleu met gegratineerde bloemkool en aardappelen
Donderdag 23/3: Gehaktschotel broccoli
Vrijdag 24/3
– Scampi in een zacht kerriesausje met groentje pasta(€ 13,50)
– Lasagne
Zaterdag 25/3: Rijst met kip in zoet zure saus
Zondag 26/3: Spekvink met spinaziepuree
Maandag 27/3: Zelfbereid stoofvlees met appelmoes met aardappelen
Dinsdag 28/3: Braadworst met broccolipuree
Woensdag 29/3: Kipfilet met prei in witte saus met aardappelen
Donderdag 30/3: Witloof in de oven met puree
Vrijdag 31/3:
– Tongrolletjes in een vissausje met groentjes met puree
– Balletjes in tomatensaus met puree
Wij gaan met verlof vanaf maandag 3 april tot maandag 10 april
APRIL 2023
Zaterdag 1/4: Cordon bleu met erwten en wortelen en aardappelen
Zondag 2/4: Chipolata met andijviepuree
Maandag 3/4: Lasagne
Maaltijden mogelijk om in te vriezen
TE BESTELLEN TEN LAATSTE OP 26 MAART
worden donderdag 30 maart geleverd
Dinsdag 4/4: VERLOF
Woensdag 5/4: VERLOF
Donderdag 6/4: VERLOF
Vrijdag 7/4: VERLOF
Zaterdag 8/4: VERLOF
Zondag 9/4: VERLOF
Maandag 10/4: VERLOF
Dinsdag 11/4: Boomstammetje met preipuree
Woensdag 12/4: Rijst met kip in curry saus met ananas
Donderdag 13/4: Gehaktschotel broccoli
Vrijdag 14/4
Kabeljauw met wortelpuree(€ 13,50)
Braadworst met wortelpuree
Zaterdag 15/4: Pensen met rode kool met aardappelen
Zondag 16/4: Schnitzel met bloemkoolpuree
Maandag 17/4: Vol-au-vent met puree
Dinsdag 18/4: Gehaktburger met spinaziepuree
Woensdag 19/4: Gebakken balletjes met kriekskes met krieltjes
Donderdag 20/4: Kipfilet met gegratineerde bloemkool en aardappelen
Vrijdag 21/4
Scampi met kerriesaus en groenten met pasta (€ 13,50)
Lasagne
Zaterdag 22/4: Spaghetti
Zondag 23/4: Varkensgebraad met gestoofd witloof en aardappelen
Maandag 24/4: Zelfbereid stoofvlees met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 25/4: Braadworst met savooipuree
Woensdag 26/4: Gebakken kip in een peperroomsausje met perzik/krieltjes
Donderdag 27/4: Blinde vink met spruitjes en spekjes en aardappelen
Vrijdag 28/4
Gebakken zalmfilet met broccolipuree (€ 13,50)
Hamburger met broccolipuree
Zaterdag 29/4: Varkensgebraad met wortelen en erwten en aardappelen
Zondag 30/4: Witloof in de oven met puree
BESTELLEN
U kan gemakkelijk online een warme maaltijd bestellen bij ons door onderstaand formulier in te vullen.
Uw bestelling is enkel geldig na bevestiging van ons.