JUNI 2021

Dinsdag 1/6: Bloemkoolpuree met braadworst
Woensdag 2/6: Gebakken balletjes met krieken met 2 pistolets
Donderdag 3/6: Pensen met rode kool en aardappelen
Vrijdag 4/6
Gebakken zalm met broccoli met tagliatelle (€ 13)
Gebakken kippenblokjes met broccoli en tagliatelle (€ 8,50)
Zaterdag 5/6: Zelfbereide paardeworstjes met prinsessenboontjes met aardappelen
Zondag 6/6: Varkensgebraad met spruitjes en witloof met aardappelen
Maandag 7/6: Zelfbereid stoofvlees met appelmoes met aardappelen
Dinsdag 8/6: Chipolata met snijbonen met aardappelen
Woensdag 9/6: Kipfilet in een zacht peperroomsausje met perzik en krieltjes
Donderdag 10/6: Witloof in de oven met puree
Vrijdag 11/6
Ovenschotel met vis(kabeljauw) en puree (€ 13)
Lasagne (€ 8,50)
Zaterdag 12/6: Blinde vink met wortelen en erwtjes met aardappelen
Zondag 13/6: Orlofgebraad met savooikoolpuree met schorseneren
Maandag 14/6: Pasta carbonara met spekjes
Dinsdag 15/6: Boomstammetje met preipuree
Woensdag 16/6: Gehaktschotel met bloemkool
Donderdag 17/6: Schnitzel met prinsessenbonen met aardappelen
Vrijdag 18/6
Scampi met kerriesaus , groentjes & pasta (€ 13)
Macaroni ham&kaas (€ 8,50)
Zaterdag 19/6: Koude schotel
Zondag 20/6: Kip in zoet zure saus met ananas en rijst
Maandag 21/6: Goulash met wortelpuree
Dinsdag 22/6: Spaghetti
Woensdag 23/6: Kippenboomstammetje met spinaziepuree
Donderdag 24/6: Bereide paardenworstjes met appelmoes en krieltjes
Vrijdag 25/6
Vispannetje met puree (€ 13)
Hamburger met preipuree (€ 8,50)
Zaterdag 26/6: Cordon bleu met gestoofd witloof en aardappelen
Zondag 27/6: Blinde vink met schorseneren in witte saus met aardappelen
Maandag 28/6: Vol au vent met puree
Dinsdag 29/6: Braadworst met selder in witte saus met aardappelen
Woensdag 30/6: Opgevulde courgette met puree

JULI 2021

Donderdag 1/7: Kippenhamburger met appeltjes met krieltjes
Vrijdag 2/7
Tongrolletjes in witte wijnsaus met groentjes en puree (€ 13)
Chipolata met wortelpuree ( €8,50)
Zaterdag 3/7: Gebakken balletjes met krieken met 2 pistolet
Zondag 4/7: Varkensgebraad/champignon/gebakken witloof met aard.
Maandag 5/7: Koude schotel met hesp
Dinsdag 6/7: Gebakken kip met currysaus en ananas met rijst
Woensdag 7/7: Vogelnestjes in tomatensaus met puree
Donderdag 8/7: Witloof in de oven met puree
Vrijdag 9/7
Gebakken scampi met zuiderse groenten en pasta (€ 13)
Boomstammetje met selderpuree
Zaterdag 10/7: Spaghetti
Zondag 11/7: Cordon bleu met wortelen & erwten met aardappelen
Maandag 12/7: Zelfbereid stoofvlees met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 13/7: Braadworst met schorseneren in witte saus met aardappelen
Woensdag 14/7: Rijstschotel met croqueschnitzel
Donderdag 15/7: Orlofgebraad /champignon /met savooipuree
Vrijdag 16/7
Ovenpannetje met kabeljauw en aardappelen
Hamburger met preipuree
Zaterdag 17/7: Kippenboomstammetje met spruitenpuree
Zondag 18/7: Gehaktschotel broccoli
Maandag 19/7: Balletjes in tomatensaus met puree

VAKANTIEMENU (klik op link)

AUGUSTUS 2021

Dinsdag 10/8: Gebakken kipfilet met peperroomsaus met perzik en krieltjes
Woensdag 11/8: Hamburger met worteltjes met aardappelen
Donderdag 12/8: Spaghetti
Vrijdag 13/8
Scampi met kerriesaus & pasta(€ 13)
Pasta carbonara (€ 8,50)
Zaterdag 14/8: Blinde vink met preipuree
Zondag 15/8: Vogelnestjes in tomatensaus met puree
Maandag 16/8: Vol au vent met puree
Dinsdag 17/8: Braadworst met broccolipuree
Woensdag 18/8: Tagliatelle met kippenblokjes en groentjes
Donderdag 19/8: Cordon bleu met boontjes met spek en krieltjes
Vrijdag 20/8
Gestoofde zalm met witloof en puree (€ 13)
Chipolata met witloofpuree (€ 8,50)
Zaterdag 21/8: Oorlofgebraad met gegratineerde bloemkool met aardappelen
Zondag 22/8: Kippenboomstammetje met spinaziepuree
Maandag 23/8: Zelfbereid stoofvlees met appelmoes met aardappelen
Dinsdag 24/8: Balletjes in tomatensaus met puree
Woensdag 25/8: Schnitzel met prei in witte saus met aardappelen
Donderdag 26/8: Pasta met gehakt en broccoli
Vrijdag 27/8
Kabeljauw in oven met kerstomaatjes en puree
Lasagne
Zaterdag 28/8: Koude schotel
Zondag 29/8: Rijst met kip in zoet zure saus met ananas
Maandag 30/8: Goulash met wortelpuree
Dinsdag 31/8: Rosbief met schorseneren in witte saus met aardappelen