12 vragen over je seksleven dat je jezelf moet stellen

Herenhuid is niet zo gevoelig als vrouwen, dus vaak kunnen mannen van mannen onbeleefd of pijnlijk zijn – ze “proberen ze op zichzelf, en daarom tellen ze niet altijd. Een goed teken wanneer hij precies weet hoe je je kunt aanraken, om het niet te doen pijn of onaangenaam. In dit geval is de tactieken “beter niet aanraken” niet de meest winnende. Als je hem niet leert, hoe vind je dan precies, zal hij je niet echt een plezier bieden.

Als je kippenvel door het hele lichaam loopt, is het de moeite waard om je borst of billen aan te raken, – een geweldig teken!

Weet hij waar mijn erogene zones?

Denk aan het frame uit de film “50 grijstinten”, waar christelijke gratie lipstick de plaats markeert waar hij hem wil aanraken dapoxetine. Hetzelfde idee kan in de tegenovergestelde richting werken: waarom bied je je partnerspel niet aan?

Vraag hem om de kleur van die plaatsen op je lichaam te markeren, die in zijn mening je gevoelige zones zijn. Hetzelfde maken als reactie. Dus leer of zijn idee samenvalt met de realiteit.

Bereik ik met hem orgasme?

Trite maar feit. Ja, slechts 30% van de vrouwen (of nog minder) is in staat om orgasme te bereiken tijdens vaginale seks, maar dit betekent niet dat u het helemaal niet bij een partner moet bereiken – hij heeft taal en handen om u te helpen “groot te komen Oh “zelfs nadat hij klaar was.

Kan ik hem vertellen wat ik fantaseer tijdens masturbatie?

Dit is een geheime en intieme kennis, maar kun je delen met je partner, wat je je voorstelt tijdens een aangenaam tijdverdrijf in de douche? Zelfs als het iets ongelooflijk is, Frank, verdorven (en natuurlijk, dat het is), een goed teken, wanneer u uw fantasieën met een partner kunt delen.

Het is niet nodig om ze te vervullen, maar het kan gemakkelijk “opwarmen”, bijvoorbeeld, “vuile gesprekken”.

Doe ik het leuk om het te ruiken?

Als je graag zijn sweaters en t-shirts draag en vaak zijn aroma ‘vol borsten’ inademt, zelfs toen hij kwam na het joggen (je gelooft niet in “Maar je t-shirt ruikt helemaal niet!”), Weet: het draait allemaal om het histocompatibiliteitscomplex. Major Histocompatility Complex, MNS. MNS is een reeks genen die je immuunsysteem helpen om te gaan met ziekten. MNS van elke persoon kamagra pil is individueel, en uw MNF verschilt van de MNS van uw partner.

Als ze te vergelijkbaar zijn, geeft je lichaam een ​​signaal: “vol terug, we zoeken naar iemand beter.”. Maar als je MNF’s heel anders zijn, wordt je lichaam lastig gevallen: kinderen zullen gezond en sterk zijn!

We knuffelen na seks?

Het is niet alleen in het hormoonoxytocine, dat wordt geproduceerd, inclusief tijdens postco-honderd. Onderzoekers van de universiteit in Toronto voerden een experiment uit en interviewden 335 deelnemers (138 mannen en 197 vrouwen), voor zover ze tevreden zijn met hun relaties. Onderzoekers probeerden ook te achterhalen welke factoren de kwaliteit van het seksleven beïnvloeden.

Het bleek dat noch een prelude noch seksuele geslachtsgemeenschap een groot effect had op de mate van tevredenheid, maar de armen na seks – heel. Het resultaat van de studie toonde aan dat de paren die meer tijd hebben doorgebracht na seks, knuffelen, zoenen en strelen elkaar, tevreden over zijn intieme leven dan die die onmiddellijk in slaap vallen.

Ik weet of hij voor het laatst werd gecontroleerd op infecties?

Ja, zelfs als u 100% zeker bent dat “hij nooit zou” lopen naar de androgolf bij mannen, zou dezelfde gezonde gewoonte moeten zijn, omdat je naar de gynaecoloog moet gaan. Controleer elke zes maanden uw mannelijke gezondheid is een normale praktijk.

Hij weet wanneer te blijven?

En herhaalt niet onzin over “wanneer een vrouw zegt "Nee" – dit betekent "Ja". Hij moet precies weten dat als je het niet akkoord gaat met seks en niet suggereert om je te proberen te krijgen, het betekent dat er geen nabijheid zal zijn. Anders is het geweld. Zelfs als je getrouwd bent. Ook al "Het is niet moeilijk voor jou".

12 vragen over je seksleven dat je jezelf moet stellen