Slaapgerelateerde mythen, geweldige set. En een van hen – hoe is het nodig om een ​​vrouw te proberen om haar man te laten wensen. Vrouwen geloven serieus dat seks moet worden verdiend dat mannen “niet opstaan&# 8230; ”

. Over vrouwelijke angsten en mythe-maken rond seks is een redenerende psycholoog Elena SHPundra.

Over de meest resistente vrouwelijke angst

En hij is dat als je (hierna, de stem van een vrouw in een rode golk met een poster) de benen niet zal scheren; Je verschijnt voor een man zonder make-up en in een pluche badjas; weigeren haar man in zijn meest geavanceerde vreugde; over het algemeen weigeren; praten over hun vrouwelijke ziekten; Swing geen kont, lippen, borst; vettig; verlies gewicht; zweet; hebben acne; Kom hem niet in de avond in een kostuum van stewardess of verpleegkundigen; Maak geen bikini en blowjob ontharing &# 171; diepe keel&# 187;, dan zal hij zeker durven en naar een ander bladeren. Dat de tedere mannelijke erectie niet bestand is tegen het type normale vrouwelijke fysiologie of attributen, en als hij u met ongeschoren benen ziet en niet in kanten ondergoed, maar in sommige grappige grootmoederhorts, zal het onmiddellijk wegrennen. Ernstig.

Over onverwoestbaar seksisme

Ik herinnerde me hoe hoogleraar aan de college van de gezondheid in de METROPOLITA-universiteit, ons heeft verteld dat onmiddellijk na de bevalling, niet eens overweldigend van de kraamstoelen voor een vrouw, een vrouw verplicht is om een ​​spiegel te vragen (en beter om hem te vragen met hem in een zak) en breng zichzelf in orde, want geef God elephanttheatrecompany.com/de-belangrijkste-vrouw-in-het-gezin-is-altijd/ niet, haar, uitslag en geraasd, een echtgenoot zal zien. Hij komt meteen en onmiddellijk, en voor een lange eeuw. En zo’n fatsoenlijke vrouw kan toegeven.

Natuurlijk luisterden we. Ten eerste was het 15 jaar geleden. Hoewel dan, zo’n Minent, sla ik het spel, maar persoonlijk was ik in die fase, wanneer je het je al kunt veroorloven om je wenkbrauwen te verhogen, maar toch kun je het niet toestaan ​​om op te staan ​​en te zeggen &# 171; welke onzin&# 187;. En natuurlijk stopte het gezag van de universiteit en de titel van professor erg veel van mening tot vrijheid.

Maar onlangs heb ik geleerd dat nu dezelfde professor dezelfde onzin bij colleges draagt. Over vrouwen. Wat ze moeten doen om het leuk te vinden. Onder het mom van hoge wetenschappelijke kennis. Niet. Je kunt graag in kant negligé. Maar het type wetenschappelijke kennis werd door de professor gebruikt om een ​​afzonderlijke vrouw met een kant negligé te beïnvloeden. En om alleen in de coach van professor uit hem te springen. Of een andere echtgenoot. En vermoed dat onzin een professor is zoals gedragen en het dragen. Tot de dood ons uit elkaar scheurt. En brengt geen gezondheidspsychologie met wat het zou moeten zijn, en niet tot seksisme professor.

Welke vrouwen zijn bang voor de mythe-maken in seks vertelt een psycholoog