Heren seksualiteit: mythen en realiteit

Vertrouwen genereert seksualiteit en vice versa. Waar, alleen bij vrouwen. Bij mannen anders: hij kan alle attributen van seksualiteit hebben, maar om in de schaduw te blijven en bang te zijn om de eerste stap te nemen. Hoe vaak heb je de vraag gesteld: waarom de aangename jonge man een half uur naar je keek in de metro, maar op het beste moment keek ik naar het meest geschikt en kwam uit de auto? Psychologen verzekeren dat het hele ding in onzekerheid is. Ondanks de externe zelfvoorziening is een man bang om grappig te lijken. En des te interessanter zijn uiterlijk, des te pijnlijk waargenomen mislukking.

Eigenlijk:

Man wil sterk lijken, vrouw – sexy. Dit is ons verschil. Seksualiteit kan de sterke vloer zeker voorkomen als ze Britaliteit overtreft. In dit geval wachten de mannen op sterke acties, karakteristieke uitstraling, die het ongewenste verantwoordelijkheid geeft. De onopvallende man is psychologisch gemakkelijker om de aandacht op zichzelf te vestigen, omdat het onafhankelijk is van de externe factor, wat betekent dat het zich hebzuchtig voelt. Elke situatie wordt door hen minder significant gezien, als van binnenuit. Wat kan niet gezegd worden over het tegenovergestelde type. Een knappe man is verbaasd door zijn eigen beeldvorming, ziet vaak de situatie buiten

overdosis viagra

, dus het is gemakkelijker voor hem om te reageren op de oproep, in plaats van het initiatief te beheren.

Mythe nummer 2 – Mannen houden ervan om over seks te praten.

Mannen praten over seks in films. Met een glas cognac op de achtergrond van het paradijsstrand. We observeren dergelijke openbaringen met interesse, luisteren naar het gesprek in het “sleutelgat”. Het beeld van het spreken van seksmensen is al lang veranderd in een stereotype, hoewel we in werkelijkheid net laten zien wat we wilden zien. Bedankt, natuurlijk, maar het is de moeite waard om het entourage te veranderen, onze helden naar het bad te verplaatsen en ze kvaska te gieten, hoe het gesprek gaat over motoren, motoren en recente ontwikkelingen van computerspellen.

Eigenlijk:

Vrouwen houden van denken dat mannen seks bespreken. Allereerst, omdat het hen aan zichzelf herinnert – “als hij zegt, betekent het,”. Mannen hebben een duidelijk gezicht van intiem en publiekelijk beschikbaar. Ze zijn kenmerkend voor de onderbewuste projectie van kinderrelaties op rijpe relaties – jongens vertellen geen vrienden over strelen met haar moeder, mannen gaan geen onthullingen aan over fysieke nabijheid met een vrouw. Zowel die en anderen geven de voorkeur aan een gesprek aan meer abstracte onderwerpen. De luide discussie over een man van zijn intiem leven spreekt over ontevredenheid, bepaalde insolventie in seksuele termen, zelfs als het gaat om duizelingwekkende overwinningen.

MyThe nummer 3 – Mannen geven de voorkeur aan maagden.

In het tijdperk van de Middeleeuwen was het ongetwijfeld dus, maar alleen in woorden. Eigenlijk, zoals nu. Blagovospitaire mannen alsjeblieft dol op prachtige dames lief te hebben wiens deugd om onberispelijk te blijven. De ridder is klaar om naar de rand van de wereld te vliegen, de vurige leeuwen vast te draaien, gewoon om een ​​held in de ogen van zijn geliefde te worden en een welkomstlocatie te bereiken. Zo’n tie geeft een reden om te geloven dat de man belangrijker is voor emotionele belofte, in plaats van de werkelijke maagdelijkheid van de heldin van zijn roman.

Eigenlijk:

Dus het gebeurde dat psychologische portretten van mannen en vrouwen universeel zijn. Elke man droomt van het tonen van moed en moed in de naam van liefde, zelfs in de diepten van je onderbewustzijn. Het object dat in staat is om erin te ontwaken, is de wens om prestaties uit te voeren, is een vrouw die een priori belichaamt tederheid en ontoegankelijkheid. Anders kunt u dan prestaties uitvoeren? In dit geval kan de kuisheid van vrouwen deel uitmaken van haar beeld, en niet het feit van onschuld. De man hiervan is genoeg. Hij zoekt onbewust de belichaming van vrouwelijkheid en bescheidenheid, die elke vrouw kan zijn.

Mythe nummer 4 – Mannen minder jaloers.

Hun Konk – kalm. Soms gebeurt het ondraaglijk en lijkt het erop dat het niet kan schelen. Zo’n misceptie-risico’s gaan naar het stereotype, omdat van tijd tot tijd zich voelt. In feite geeft de duidelijke onverschilligheid mannenkrachten, “niet verliezen van gezichten”, om emotionele stormen over te dragen en “niet te huilen als een meisje”, zelfs als ze jaloers hadden.
Het feit dat ze worden uitgevonden door een tegengif, praat over de elementen die in herenharten winnen. Ze kunnen de platen niet verslaan en schreeuwen dat je niet naar die vent keek in een café!

Eigenlijk:

Jaloezie – geobsedeerd gevoel, wat gevaarlijker is voor mannen. En dit is een verklaring. kopen kamagra Een man in de essentie onderscheidt zich door een pijnlijk gevoel van eigendom. Voordat hij een vrouw “zijn” beschouwt, overwint hij een aantal obstakels die het naar het gewenste doel brengen. Als gevolg hiervan wordt een man een overwinnaar en beschermingsvrouw in één persoon. Met deze situatie wordt de concurrentie niet alleen pijnlijk ervaren, maar veroorzaakt een aantal onweerstaanbare emoties, de enige medicijnen waarop stilte is. De overtreding van deze tabu leidt een man in woede toestand die onbewust wordt gezien als een manifestatie van zijn eigen zwakte voor de tegenstander.

Mythe nummer 5 – Elke man droomt van seksstrookje.

Het vermoedt periodiek, waarschijnlijk elke seconde van ons. “Als je je partner in de armen van twee vrouwen voorstelt, voer je hem de prijs,” de seksuoloog Irina Maximova gelooft. Vrouwen hebben de neiging om seks drietal te maken een van de belangrijkste erotische fantasieën van mannen. Of een man klaar is voor een vergelijkbaar experiment?

Eigenlijk:

Elke persoon kan niet van succes op het podium dromen, evenals over openbare erkenning. De drietal psychologen worden geclassificeerd als een bepaalde schilderachtige race, waarin elke partner een rol speelt. Het plezier van wat er gebeurt voor het grootste deel moraal, omdat alle helden van een kleine “prestaties” een verborgen potentieel kunnen implementeren in de aanwezigheid van een derde partij.

Dientengevolge is een beslissende factor in 78% van de gevallen van toegang tot groepsseksuele relaties de psychologische manifestatie van ijdelheid, wat niet zo veel is als seksuele mogelijkheden van partners, hoeveel elementen van zelfbeschermer en het vermogen om te bevrijden. Voor de meeste mannen is het vooruitzicht om met twee vrouwen in bed te zijn geen verlangen – en het is niet in fysieke mogelijkheden, maar in de psychologische eigenschappen die, in feite en bepalen de seksuele verslaving van de mens.

Heren seksualiteit mythe en realiteit