Vaginisme – Dit hoorde eraan een ziekte waarin de spieren van de vagina bij het proberen de spasmen te penetreren, wat ernstige pijn veroorzaakt en de introductie van een lid onmogelijk maakt.

Het klinkt zelfs niet erg. Wat is dezelfde die last heeft van deze ziekte in het echte leven? Een 23-jarige deelnemer aan een van de online forums, met succes genezing van vaginisme, besloot om mensen over deze aanval te vertellen, die ze wint.

Ze vertelde dat de ingang van haar vagina sluit, en een poging om dit obstakel te overwinnen veroorzaakte acute pijn. “Het was als een muur om te wonen, omdat de vagina tijdens een spasme in een onneembare fort veranderde”.

Gedurende de adolescentie, vanwege de pijn

, kon het meisje zelfs een tampon inleveren, maar haar was niet veel verstoord. De problemen ontstonden toen ze afgestudeerd is aan school en ontmoette een man die haar man wilde worden, en toen ontdekte ze iets ongewoons.

Toen ze probeerden seks te hebben – dan de ziekte en toonden zichzelf in al zijn glorie. “Het was ongelooflijk pijnlijk. Hij kon de LUX-spierring [LOBKOVO-COPCHIK] niet overwinnen, en heeft alles geprobeerd dat we ons overgeven “.

Vaginisme wanneer je wilt strelen, en je lichaam is het bestand tegen het